Ja, om två år kommer den första 3-åriga whiskyn från Gotland att vara klar att njuta av.
I det nya whiskydestilleriet som är inrymt i Roma gamla sockerbruk puttrar det nu för fullt i whiskypannorna.
Här destilleras det för fullt.
Fortsatt livsmedelstillverkning i den gamla sockerfabriken.
Redan lagras tusentals liter destillerad råsprit i skotska ektunnor från Laphroaig.
Råvaran är korn som odlats i närheten av whiskyfabriken och det blir alltså en äkta maltwhisky. Så snart får Mackmyra inhemsk och stenhård konkurrens.
I det nya whiskydestilleriet som är inrymt i Roma gamla sockerbruk puttrar det nu för fullt i whiskypannorna.
Här destilleras det för fullt.
Fortsatt livsmedelstillverkning i den gamla sockerfabriken.
Redan lagras tusentals liter destillerad råsprit i skotska ektunnor från Laphroaig.
Råvaran är korn som odlats i närheten av whiskyfabriken och det blir alltså en äkta maltwhisky. Så snart får Mackmyra inhemsk och stenhård konkurrens.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar